Van A tot Z in
eigen beheer

Vraag een vrijblijvende offerte aan?

Wat kosten zonnepanelen?

Enphase Energy

Enphase is een Amerikaans merk dat is opgericht in 2006. Het bedrijf heeft 's werelds eerste micro-omvormer ontwikkeld, ontworpen en in 2008 op de markt gezet. Vanaf dat moment is Enphase de wereld overgegaan. In 2014 heeft Enphase de grens van 1 GigaWatt aan omvormers bereikt en wordt al de vijfde generatie micro-omvormers gepresenteerd. Waarbij je bij de meeste zonnesystemen één omvormer gebruikt, gebruikt Enphase een micro-omvormer achter ieder paneel. Op deze manier haalt Enphase het hoogst mogelijk vermogen uit ieder paneel. Daarnaast heeft u geen grote omvormer meer in huis aan de muur hangen.

Micro-omvormers worden achter ieder paneel geplaatst, waardoor deze onafhankelijk van de andere panelen het maximale vermogen uit het zonnepaneel kan halen. Systemen met een met een traditionele omvormer zullen altijd minder vermogen opwekken als er bijvoorbeeld schaduwvorming is op een enkele panelen. De MPP-tracker in de traditionele omvormer gaat in die situatie opzoek naar de hoogste haalbare opbrengst. Met de micro-omvormers achter de panelen is het systeem niet meer afhankelijk van de zwakste schakel.

Het gehele systeem wordt bestuurd en uitgelezen door de Enphase Envoy. Traditionele systemen hebben een omvormer die data afgeeft. Enphase heeft hier de interactieve Envoy voor, die continu blijft communiceren met de micro-omvormers, het internet en uiteraard U.

Producten

Laat u verbazen door onze kennis en prijs/kwaliteit verhouding. Vraag kosteloos een vrijblijvende offerte aan. 
Gelijk bellen mag ook: 0521 - 76 40 12 

Ontvang een gratis offerte