Van A tot Z in
eigen beheer

Wat kosten zonnepanelen?

Nieuws

SVN zonnepanelen bespaarpartner sportvereniging

Budget Subsidieregeling Energiebesparing en duurzame energie sportaccommodaties verhoogd.

18-04-2018

De sportsector kent sinds 2016 een subsidieregeling die energiebesparende maatregelen en het opwekken van duurzame energie stimuleert. Volgens de overheid is hiermee het enthousiasme in de sportsector gegroeid om op dit vlak actie te ondernemen. Het budget van de Subsidieregeling Energiebesparing en duurzame energie sportaccommodaties (EDS) werd in februari verhoogd. In plaats van 6 miljoen euro is er dit jaar 8 miljoen euro beschikbaar.

Lees verder


Showroom Bespaarpartner

Vacature Montagemedewerker(s)

14-04-2018

Bespaarpartner is inmiddels een ervaren specialist op het gebied van het plaatsen van zonnepanelen en zonneboilers. Dagelijks realiseren wij projecten in de regio Steenwijk, Meppel, Hoogeveen, Heerenveen, Emmeloord. Deze projecten worden geheel in eigen beheer gerealiseerd. Lees verder


btw teruggaaf zonnepanelen bespaarpartner

Uitvoering aan uitspraak HR over btw-teruggave zonnepanelen

04-04-2018

Staatssecretaris Menno Snel heeft een besluit genomen hoe de belastingdienst moet reageren op de uitspraak van de Hoge Raad omtrent de btw-teruggave zonnepanelen. Met dit besluit wordt het aanvraagproces van het btw-teruggaaf zonnepanelen vereenvoudigd. De uitspraak van de Hoge Raad was al op 15 december 2017. Na deze uitspraak heeft staatssecretaris Menno Snel aangegeven zich te willen beraden hoe de uitspraak moet worden omgezet in beleid en uitvoering. Door dit beraad is een deel van de particuliere aanvragen, btw-teruggaaf zonnepaneel nog niet verwerkt. 

Lees verder


Impressie foto Pasen

2e paasdag een groot succes!

03-04-2018

Welke zonnepaneel en omvormer moet ik hebben? Kan een warmtepomp voor mij uit? Is mijn huis goed geïsoleerd? Wat is het verband tussen besparen en waterontharders? Op al deze vragen kon je gisteren antwoord krijgen tijdens onze openhuis in onze showroom aan de roomweg 5 te Tuk. Naast advies op het gebied van zonne-energie van onze eigen experts, waren er ook experts op het gebied van isolatie, waterontharding en warmtepompen aanwezig. De open dag werd druk bezocht en is een groot succes te noemen.

Lees verder


OPendag pasen bespaarpartner

2e Paasdag geopend

28-03-2018

OPEN DAG DUURZAAMHEID BIJ BESPAARPARTNER
Voor al uw vragen over energiebesparing

TWEEDE PAASDAG VAN 10.00 UUR TOT 16.00 UUR

Lees verder


bespaarpartner zonnepanelen buren Ureterp 7+9x LG MB 320

6 miljoen huishoudens met zonnepanelen

20-03-2018

Onderzoeksbureau Good! stelt op basis van zijn 'Zonne-energie 2023-scenario', dat er in 2023 80 miljoen zonnepanelen geïnstalleerd zijn in Nederland. Dit staat gelijk aan zo'n 6 miljoen huishoudens.

Lees verder


Sponsor bord SVN69 Nijeveen

Sponsor SVN'69 Nijeveen

14-03-2018

In februari hebben wij 62 zonnepanelen geplaatst bij voetbalvereniging SVN'69 in Nijeveen. Inmiddels zijn wij ook sponsor van deze mooie voetbalclub.

Lees verder


Kerst

Openingstijden tijdens de feestdagen

15-12-2017

Bekijk hier onze aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen. Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een zonnig 2018! 

Lees verder


BespaarPartner Aktie Vakmensen

Vacature: Montagemedewerker(s) Zonnepanelen

09-11-2017

Wij zoeken een beginnend(BBL-)/ervaren monteur voor het plaatsen, onderhouden en aansluiten van zonnepanelen op hellende en platte daken. Hier hoort ook bij dat de bekabeling wordt aangesloten en kabels binnenhuis worden getrokken.

Lees verder


VV De blesse Bespaarpartner

Sponsor VV De Blesse

17-10-2017

Inmiddels hangen wij ook langs het veld bij VV De Blesse. Hier hebben wij in het begin van 2017 zonnepanelen geplaatst. Het werd dus hoog tijd dat wij hier een bord plaatsten. Lees verder