Professionele
showroom

Vraag een vrijblijvende offerte aan?

Wat kosten zonnepanelen?

Ons verhaal

In 2010 is BespaarPartner begonnen met het installeren van zonne-energie systemen. Vanaf dag 1 houden wij ons bezig met zonnepanelen en zonneboilersystemen. BespaarPartner is de laatste jaren sterk gegroeid. Tegenwoordig leveren wij meerdere zonne-energie installaties op per dag. Hierdoor is ons team gegroeid en zijn wij in 2016 verhuisd naar onze nieuwe locatie aan de Roomweg 5 te Tuk. Deze locatie heeft ons de mogelijkheid gegeven om nog meer projecten aan te kunnen, maar ook om ons service team uit te breiden. Wij hebben namelijk één van de grootste zonne-energie showrooms van Nederland. Hier kunt u terecht voor advies en informatie. Ook kunt u hier de verschillende zonnepanelen, zonnecollectoren, montagemogelijkheden en omvormers bekijken. Tevens hebben wij ook een aantal schermen hangen waarop verschillende systemen live te bekijken zijn.

BespaarPartner installeert bij en adviseert aan voornamelijk ondernemers en particulieren in en rondom de regio Steenwijkerland. Ons doel is om te groeien en marktleider te worden op het gebied van zonne-energie in Noord Nederland. Wij verzorgen het gehele traject van A tot Z. Vertrouwen staat daarbij wat ons betreft centraal. Voor een goed rendement is het goed werken van uw systeem essentieel. Wij hebben daarom alleen vakmensen in dienst en maken wij alleen gebruik van producten van een uitstekende kwaliteit. Daarnaast beseffen wij dat de duurzaamheid van onze systemen een belangrijk criterium is voor de toekomst, niet alleen voor uw portemonnee maar ook voor onze natuurlijke omgeving.

BespaarPartner streeft naar een duurzamere groene wereld. Wij willen zonne-energie voor iedereen toegankelijk maken. Wij gaan namelijk voor een duurzame wereld, waarbij verbetering van ons klimaat op nummer 1 staat. Wij leveren alleen gecertificeerde collectoren en panelen die geïnstalleerd worden door onze eigen gespecialiseerde vakmensen. 

Laat u verbazen door onze kennis en prijs/kwaliteit verhouding. Vraag kosteloos een vrijblijvende offerte aan. 
Gelijk bellen mag ook: 0521 - 76 40 12 

Ontvang een gratis offerte